top of page

Bruidegom - Bruidsjongen - Suite - Carnaval - Feestgelegenheden - Vader&Zoon - ...

Als modeontwerpster maak ik jouw maatpak, carnavalsoutfit of leuk hemd werkelijkheid! Samen bespreken we al jouw wensen en mogelijkheden.

Heb je reeds een model in gedachten, maar wil je daar enkele veranderingen in brengen of zie je toch liever een andere stof, kleur of kant dan kan dat allemaal!

Alle stijlen zijn mogelijk, ik ben namelijk patroontekenaar en maak dus al de patronen volgens het model en op jouw maten. Ook de stoffen en kant kan ik in alle stijlen en kleuren aankopen.

Wat is het voordeel om jouw droompak te laten maken? Je hebt jouw unieke outfit die jou past als gegoten.

De prijs wordt bepaald door het model, stoffenkeuze en details . Een maatpak kan je reeds krijgen vanaf € 399.00.

Hoe ga ik te werk?

Bij een eerste vrijblijvende afspraak bespreken we jouw wensen en geef ik jou een prijsindicatie volgens het model. Eens beslist is welke stof er gebruikt zal worden, wordt er een overeenkomst getekend waar alle afspraken op staan, alsook de prijs en wordt er 50% betaald. Ik neem jouw maten op om de patronen te tekenen en bestel de nodige stoffen en materialen die nodig zijn.

Je komt later om een proef te passen zodat ik aan jouw werkelijk outfit kan beginnen. Deze pas je nog eens voor de eindafwerking en betaald de laatste 50%.

Op een laatste afspraak neem je het mee naar huis!

bottom of page